DE SLIJPKRUIK BREIDT UIT!

Leuk nieuws! In januari 2021 breidt de Slijpkruik uit. De afdeling ecologie van ons collega- adviesbureau Ruimte voor Advies sluit zich bij ons aan. Met deze zusteronderneming vergroten wij ons aanbod in diensten op het gebied van ecologie en omarmen wij de expertise van onze nieuwe collega’s. Deze nieuwe collega’s zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onder andere flora- en faunaonderzoeken, ecologische QuickScans en diverse inventarisaties. Vanuit hun ervaring bij Ruimte voor Advies nemen zij waardevolle kennis uit onder andere de volgende projecten mee:

  • Gemeente Heerde: ecologisch onderzoek en advies project ‘Rivierfront Veessen’;
  • Woonstichting Triada: Inventarisaties vleermuizen en broedvogels en begeleiden ontheffingsaanvragen;
  • Wilsum: Effectenonderzoek en vergunningaanvraag Nb-wet voor projecten in het kader van ‘Uitvoeringsprogramma Nationaal Landschap IJsseldelta’;
  • Gemeente Utrecht: QuickScans straatbomen t.b.v. kapwerkzaamheden.

Door deze ecologische kennis ook te benutten binnen onze andere specialisaties bieden wij opdrachtgevers nóg meer service. Zo geven wij onder andere bij het opstellen van maaibestekken ook advies over ecologisch maaibeheer, ondersteunen bij inrichtingsplannen de keuze van klimaatadaptieve soorten en passen onze ecologische kennis toe tijdens het opstellen van beheerplannen. Hierdoor zijn we als De Slijpkruik completer dan ooit!

Het Laar 30d
6733 BZ
Wekerom

Tel: 0318 655 626
info@deslijpkruik.nl

Geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!