DE SLIJPKRUIK

De Slijpkruik, geen alledaagse naam en voor sommigen zelfs een tongbreker. We zijn echter trots op deze authentieke naam en leggen graag uit waarom. In 1359 droeg een hoeve in de Edese bossen de naam ‘De Slijpkruik’. Vanuit deze hoeve, die eigendom was van de ‘hout- of bosrichter’, werd het beheer van de oude Edese Bossen gecoördineerd. Ons bedrijf werd bij de oprichting in 1996 vernoemd naar deze oude hoeve. Al onze kennis en ervaring zetten we in om onze opdrachtgevers te voorzien van optimaal bruikbare resultaten. Van aanbesteding tot beheerplan, van inventarisatie tot revisie.

Gerben van den Top

Gerben van den Top

Directeur / Senior adviseur

top@deslijpkruik.nl
0318-655626

Gedreven, nuchter en resultaatgericht. Met zijn grote dosis kennis van contractvorming en gevoel voor recht zoekt hij samen met opdrachtgevers en collega’s naar het optimaal bruikbare resultaat. Op kantoor staat hij tussen ‘zijn’ mensen en zorgt ervoor dat in iedereen het beste bovenkomt.

Alexander den dikken

Alexander den dikken

Senior adviseur

dendikken@deslijpkruik.nl
06-12165374

Specialist in contractvorming en aanbesteding. Naast het begeleiden van inkoopteams weet hij alles van integraal beheer van de openbare ruimte en de regelgeving rondom Flora & Fauna. Zowel op- als buiten kantoor is Alexander ambassadeur voor de wielersport.

Maarten Goedhart

Maarten Goedhart

Inspecteur / Projectvoorbereider

goedhart@deslijpkruik.nl
06-83387281

Deze teamplayer heeft altijd een lach op zijn gezicht. Hij ondersteunt zijn collega’s waar het nodig is. Of het nou om een inmeting, een beplantingsplan of een inspectie gaat, Maarten draait zijn hand er niet voor om. Staat in de winter graag op de latten.

Timon Thomassen

Timon Thomassen

Inspecteur / Projectvoorbereider

info@deslijpkruik.nl
0318-655626

Naast zijn opleiding Logistics Engineering is Timon te vinden bij De Slijpkruik. Of het nu binnen of buiten werk is, ingewikkelde Excel documenten of inmetingen zijn, hij springt overal bij waar nodig is.

Bas Kuipers

Bas Kuipers

Projectvoorbereider

kuipers@deslijpkruik.nl
06-53686884

Als projectvoorbereider biedt Bas ondersteuning bij een verscheidenheid aan projecten. Van inventarisatie tot inspectie; hij is van alle markten thuis. Bas is in zijn vrije tijd vaak in het bos te vinden, zowel lopend als op de mountainbike.

Daphne van Laar

Daphne van Laar

Adviseur

vanLaar@deslijpkruik.nl
06-13167924

Daphne werkt met veel ijver aan een scala aan projecten om de senior adviseurs te ondersteunen. Ze staat altijd klaar met verbeterpunten voor concepten om tot een optimaal eindproduct te komen voor de klant. In haar vrije tijd maakt ze graag een wandeling in de natuur.

Mijndert Jan van Lavieren

Mijndert Jan van Lavieren

Senior adviseur

vanlavieren@deslijpkruik.nl
06-12165274

Of het nou om GIS, CAD of RAW gaat, Mijndert Jan is overal in thuis. Als manager projecten stuurt hij de werkvoorbereiders en inspecteurs aan en borgt de kwaliteit van inspecties, terreininmetingen en technische tekeningen. Beklimt ‘s zomers de ‘cols’ rond Arnhem en bindt in de winter de ijzers onder.

 

Kiki Stielstra

Kiki Stielstra

Projectvoorbereider

stielstra@deslijpkruik.nl
06-13656116

Als bestekschrijver zet Kiki elk RAW-bestek naar haar hand en weet ze moeiteloos de weg in GeoVisia. De best passende bestekspost, dat ene foutje in de inschrijfstaat of die noodzakelijke bepaling. In een handomdraai tovert ze het op haar scherm. In het weekend loopt Kiki graag hard.

 

Gijsbert Thomassen

Gijsbert Thomassen

Senior adviseur

thomassen@deslijpkruik.nl
06-12165327

Organisatorisch en analytisch sterk. Geen fout op de termijn- of inschrijfstaat is veilig voor deze beta. Als er gerekend moet worden is Gijsbert de aangewezen persoon. Is helemaal thuis in allerlei besteksystematiek.

 

Jan-Hendrick van den Top

Jan-Hendrick van den Top

Inspecteur / Projectvoorbereider

jh.top@deslijpkruik.nl
06-12165275

Als inspecteur beeldkwaliteit zorgt Jan-Hendrick ervoor dat de kwaliteit van de openbare ruimte geregistreerd en gerapporteerd wordt. Ook voor een ontwerptekening, dwarsprofiel of 3d-impressie draait hij zijn hand niet om. Is na werktijd vaak te vinden op het volleybalveld of op de mountainbike.

Bart Visser

Bart Visser

Inspecteur / Projectvoorbereider

info@deslijpkruik.nl
0318-655626

Naast zijn opleiding Bos- en Natuurbeheer aan Universiteit van Wageningen doet Bart praktijkervaring op bij De Slijpkruik als projectvoorbereider en inspecteur. In zijn vrije tijd is Bart vaak in de natuur te vinden met zijn hengel of mountainbike.

Cindy van den top-looijen

Cindy van den top-looijen

Administratief medewerkster

administratie@deslijpkruik.nl
06-12965634

Het administratieve aspect binnen een bedrijf is een belangrijk onderdeel wat consequent en zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Cindy borgt dit binnen De Slijpkruik en is verantwoordelijk voor alle administratieve zaken.

Inge van der Mond

Inge van der Mond

Adviseur

vandermond@deslijpkruik.nl
06-82560364

Gespecialiseerd in GIS, organisatorisch en communicatief sterk. Inge houdt ervan om haar zaken volledig op orde te hebben en is daarom erg precies. Ze zet graag haar vaardigheden in om de wensen van de klant in kaart te brengen en zo een passend product te creëren. In haar vrije tijd houdt ze ervan om in de natuur te zijn en leest ze in de avonduren graag een goed boek.

Koen Wegerif

Koen Wegerif

Adviseur ecologie

wegerif@deslijpkruik.nl
06-39713509

Koen is gespecialiseerd op het gebied van ecologie. Door zijn kennis van ecologie en de Wet natuurbescherming voert Koen ecologische QuickScans uit en stelt hij ecologische werkprotocollen en (beheer)plannen op. Hij streeft ernaar om praktische oplossingen te vinden om ecologie een waardige plek te geven in planvormingen en beheer. In zijn vrije tijd is hij vaak in zijn ‘achtertuin’ de Veluwe te vinden of is hij bezig met zijn kamerplanten jungle.

Sita Posthumus

Sita Posthumus

Projectvoorbereider

posthumus@deslijpkruik.nl
0318-655626

Sita weet als projectvoorbereider hoe belangrijk het is om alle stappen van voorbereiding tot afsluiting van een project goed voor te bereiden en te doorlopen. Haar motivatie is om de projecten tot een succes te brengen en dit doet zij niet alleen door haar enthousiasme maar ook door haar analytische blik en oog voor detail in te zetten. In haar vrije tijd trekt ze graag de natuur in voor wandeling en leest zij graag.

Mirella de Kruijff

Mirella de Kruijff

Projectvoorbereider

dekruijff@deslijpkruik.nl
06-57152963

Binnen De Slijpkruik ondersteunt Mirella projecten op het gebied van (burger)participatie en ontwerpen. Zo weet zij als geen ander ideeën en wensen van opdrachtgevers te vertalen tot een ontwerp in Autocad. In haar vrije tijd geniet ze van een goed boek, zet ze haar muzikale talenten in en maakt zij graag een wandeling in de natuur.

Het Laar 30d
6733 BZ
Wekerom

Tel: 0318 655 626
info@deslijpkruik.nl

linkedin de slijpkruik

Geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!