DE SLIJPKRUIK

De Slijpkruik, geen alledaagse naam en voor sommigen zelfs een tongbreker. We zijn echter trots op deze authentieke naam en leggen graag uit waarom. In 1359 droeg een hoeve in de Edese bossen de naam ‘De Slijpkruik’. Vanuit deze hoeve, die eigendom was van de ‘hout- of bosrichter’, werd het beheer van de oude Edese Bossen gecoördineerd. Ons bedrijf werd bij de oprichting in 1996 vernoemd naar deze oude hoeve. Al onze kennis en ervaring zetten we in om onze opdrachtgevers te voorzien van optimaal bruikbare resultaten. Van aanbesteding tot beheerplan, van inventarisatie tot revisie.

Gerben van den Top

Gerben van den Top

Directeur / Senior adviseur

top@deslijpkruik.nl
0318-655626

Gedreven, nuchter en resultaatgericht. Met zijn grote dosis kennis van contractvorming en gevoel voor recht zoekt hij samen met opdrachtgevers en collega’s naar het optimaal bruikbare resultaat. Op kantoor staat hij tussen ‘zijn’ mensen en zorgt ervoor dat in iedereen het beste bovenkomt.

Alexander den dikken

Alexander den dikken

Senior adviseur

dendikken@deslijpkruik.nl
06-12165374

Specialist in contractvorming en aanbesteding. Naast het begeleiden van inkoopteams weet hij alles van integraal beheer van de openbare ruimte en de regelgeving rondom Flora & Fauna. Zowel op- als buiten kantoor is Alexander ambassadeur voor de wielersport.

Bart Visser

Bart Visser

Adviseur ecologie

info@deslijpkruik.nl
0318-655626

Bart voert als adviseur ecologie, ecologische QuickScans uit en is in de buitenlucht te vinden om onderzoek te doen naar broedvogels, marters, etc. Kortom: Hij zet zijn beste beentje voor om Flora en Fauna te beschermen.  In zijn vrije tijd is Bart vaak in de natuur te vinden met zijn hengel of mountainbike.

Chiel Waagenaar

Chiel Waagenaar

Projectvoorbereider ecologie

waagenaar@deslijpkruik.nl
06-82560364

Als projectvoorbereider ecologie ondersteunt Chiel ons werkveld ecologie en natuurbeheer. Zijn missie is om de natuur een betere plek te geven in het door de mens gedomineerd landschap. In zijn vrije tijd is hij buiten in de natuur, aan het skeeleren of aan het basketballen.

Cindy van den top-looijen

Cindy van den top-looijen

Administratief medewerkster

administratie@deslijpkruik.nl
06-12965634

Het administratieve aspect binnen een bedrijf is een belangrijk onderdeel wat consequent en zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Cindy borgt dit binnen De Slijpkruik en is verantwoordelijk voor alle administratieve zaken.

Daphne van Laar

Daphne van Laar

Adviseur

vanLaar@deslijpkruik.nl
06-13167924

Daphne werkt met veel ijver aan een scala aan projecten om de senior adviseurs te ondersteunen. Ze staat altijd klaar met verbeterpunten voor concepten om tot een optimaal eindproduct te komen voor de klant. In haar vrije tijd maakt ze graag een wandeling in de natuur.

Ernest Bent

Ernest Bent

Projectvoorbereider ecologie

bent@deslijpkruik.nl
06-39713546

Zijn kennis van Illustrator, GIS, en Excel zijn een prachtige combinatie met Ernest z’n specialisatie in ecologie en beheer. Hij gebruikt dit voor inventarisaties, dataverwerking en het maken van kaarten. In zijn vrije tijd skateboard hij graag door de straten van Arnhem of is buiten te vinden in de natuur.

Fabiënne van Laar

Fabiënne van Laar

Projectvoorbereider

f.vanlaar@deslijpkruik.nl
06-53686884

Fabiënne is met een achtergrond in de journalistiek een creatieve toevoeging aan ons team. Zo zet ze haar schrijftalenten maar ook haar kennis van communicatie in voor het schrijven van EMVI-plannen. Ook voert Fabiënne verschillende GIS-werkzaamheden uit. Kortom, ze is allround inzetbaar. In haar vrije tijd kijkt Fabiënne graag films of tourt ze over de Veluwe.

Gijsbert Thomassen

Gijsbert Thomassen

Senior adviseur

thomassen@deslijpkruik.nl
06-12165327

Organisatorisch en analytisch sterk. Geen fout op de termijn- of inschrijfstaat is veilig voor deze beta. Als er gerekend moet worden is Gijsbert de aangewezen persoon. Is helemaal thuis in allerlei besteksystematiek.

 

Jan-Hendrick van den Top

Jan-Hendrick van den Top

Inspecteur / Projectvoorbereider

jh.top@deslijpkruik.nl
06-12165275

Als inspecteur beeldkwaliteit zorgt Jan-Hendrick ervoor dat de kwaliteit van de openbare ruimte geregistreerd en gerapporteerd wordt. Ook voor een ontwerptekening, dwarsprofiel of 3d-impressie draait hij zijn hand niet om. Is na werktijd vaak te vinden op het volleybalveld of op de mountainbike.

Janine de Jong

Janine de Jong

Projectvoorbereider ecologie

dejong@deslijpkruik.nl
06-82671973

Janine werkt aan de uitvoering van ecologisch onderzoek en het opstellen van rapportages. Ze houdt zich bezig met gebieds- en soortenbescherming. Ze is avontuurlijk, leergierig en creatief. In haar vrije tijd struint ze graag door de natuur en houd ze zich bezig met pianospelen, reizen, creatieve projecten en bevindt zich graag in goed gezelschap.

Jonne Mossink

Jonne Mossink

Senior adviseur ecologie

mossink@deslijpkruik.nl
06-83222610

Jonne heeft als ervaren ecoloog ruime ervaring met vrijwel alle aspecten van de natuurwetgeving. Hij houdt van de uitdaging om praktische oplossingen te vinden voor complexe ecologische vraagstukken. In zijn vrije tijd is hij actief als vleermuisvrijwilliger en vaak in de natuur te vinden.

Kiki Stielstra

Kiki Stielstra

Projectvoorbereider

stielstra@deslijpkruik.nl
06-13656116

Als bestekschrijver zet Kiki elk RAW-bestek naar haar hand en weet ze moeiteloos de weg in GeoVisia. De best passende bestekspost, dat ene foutje in de inschrijfstaat of die noodzakelijke bepaling. In een handomdraai tovert ze het op haar scherm. In het weekend loopt Kiki graag hard.

 

Maarten Goedhart

Maarten Goedhart

Inspecteur / Projectvoorbereider

goedhart@deslijpkruik.nl
06-83387281

Deze teamplayer heeft altijd een lach op zijn gezicht. Hij ondersteunt zijn collega’s waar het nodig is. Of het nou om een inmeting, een beplantingsplan of een inspectie gaat, Maarten draait zijn hand er niet voor om. Staat in de winter graag op de latten.

Mijndert Jan van Lavieren

Mijndert Jan van Lavieren

Senior adviseur

vanlavieren@deslijpkruik.nl
06-12165274

Of het nou om GIS, CAD of RAW gaat, Mijndert Jan is overal in thuis. Als manager projecten stuurt hij de werkvoorbereiders en inspecteurs aan en borgt de kwaliteit van inspecties, terreininmetingen en technische tekeningen. Beklimt ‘s zomers de ‘cols’ rond Arnhem en bindt in de winter de ijzers onder.

 

Mirella de Kruijff

Mirella de Kruijff

Projectvoorbereider

dekruijff@deslijpkruik.nl
06-57152963

Binnen De Slijpkruik ondersteunt Mirella projecten op het gebied van (burger)participatie en ontwerpen. Zo weet zij als geen ander ideeën en wensen van opdrachtgevers te vertalen tot een ontwerp in Autocad. In haar vrije tijd geniet ze van een goed boek, zet ze haar muzikale talenten in en maakt zij graag een wandeling in de natuur.

Sita Posthumus

Sita Posthumus

Projectvoorbereider

posthumus@deslijpkruik.nl
06-82671973

Sita weet als projectvoorbereider hoe belangrijk het is om alle stappen van voorbereiding tot afsluiting van een project goed voor te bereiden en te doorlopen. Haar motivatie is om de projecten tot een succes te brengen en dit doet zij niet alleen door haar enthousiasme maar ook door haar analytische blik en oog voor detail in te zetten. In haar vrije tijd trekt ze graag de natuur in voor wandeling en leest zij graag.

Timon Thomassen

Timon Thomassen

Inspecteur / Projectvoorbereider

info@deslijpkruik.nl
0318-655626

Naast zijn opleiding Logistics Engineering is Timon te vinden bij De Slijpkruik. Of het nu binnen of buiten werk is, ingewikkelde Excel documenten of inmetingen zijn, hij springt overal bij waar nodig is.

Het Laar 30d
6733 BZ
Wekerom

Tel: 0318 655 626
info@deslijpkruik.nl

Geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!