DE SLIJPKRUIK

De Slijpkruik, geen alledaagse naam en voor sommigen zelfs een tongbreker. We zijn echter trots op deze authentieke naam en leggen graag uit waarom. In 1359 droeg een hoeve in de Edese bossen de naam ‘De Slijpkruik’. Vanuit deze hoeve, die eigendom was van de ‘hout- of bosrichter’, werd het beheer van de oude Edese Bossen gecoördineerd. Ons bedrijf werd bij de oprichting in 1996 vernoemd naar deze oude hoeve. Al onze kennis en ervaring zetten we in om onze opdrachtgevers te voorzien van optimaal bruikbare resultaten. Van aanbesteding tot beheerplan, van inventarisatie tot revisie.

Gerben van den Top

Gerben van den Top

Directeur / Senior adviseur

top@deslijpkruik.nl
0318-655626

Gedreven, nuchter en resultaatgericht. Met zijn grote dosis kennis van contractvorming en gevoel voor recht zoekt hij samen met opdrachtgevers en collega’s naar het optimaal bruikbare resultaat. Op kantoor staat hij tussen ‘zijn’ mensen en zorgt ervoor dat in iedereen het beste bovenkomt.

Alexander den dikken

Alexander den dikken

Senior adviseur

dendikken@deslijpkruik.nl
06-12165374

Specialist in contractvorming en aanbesteding. Naast het begeleiden van inkoopteams weet hij alles van integraal beheer van de openbare ruimte en de regelgeving rondom Flora & Fauna. Zowel op- als buiten kantoor is Alexander ambassadeur voor de wielersport.

Bart Visser

Bart Visser

Adviseur ecologie

visser@deslijpkruik.nl
06-39713509

Bart voert als adviseur ecologie, ecologische QuickScans uit en is in de buitenlucht te vinden om onderzoek te doen naar broedvogels, marters, etc. Kortom: Hij zet zijn beste beentje voor om Flora en Fauna te beschermen.  In zijn vrije tijd is Bart vaak in de natuur te vinden met zijn hengel of mountainbike.

Cindy van den top-looijen

Cindy van den top-looijen

Administratief medewerkster

administratie@deslijpkruik.nl
06-12965634

Het administratieve aspect binnen een bedrijf is een belangrijk onderdeel wat consequent en zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Cindy borgt dit binnen De Slijpkruik en is verantwoordelijk voor alle administratieve zaken.

Jonne Mossink

Jonne Mossink

Senior adviseur ecologie

mossink@deslijpkruik.nl
06-83222610

Jonne heeft als ervaren ecoloog ruime ervaring met vrijwel alle aspecten van de natuurwetgeving. Hij houdt van de uitdaging om praktische oplossingen te vinden voor complexe ecologische vraagstukken. In zijn vrije tijd is hij actief als vleermuisvrijwilliger en vaak in de natuur te vinden.

Dennis Thijsen

Dennis Thijsen

Inspecteur

thijsen@deslijpkruik.nl
06-83539767

Als inspecteur houdt Dennis zich bezig met inspecties beeldkwaliteit of de (technische) staat van de buitenruimte. Tevens verricht hij adviezen t.b.v. beheer en aanleg buitenruimte en werkt hij deze uit. In zijn vrije tijd is hij te vinden in zijn werkplaats, waar hij zich bezighoudt met diverse tweewielerprojecten van fiets tot motorfiets. Met deze projecten zoekt hij de wilde natuur op om tot rust te komen.

Elisa van de Kaa

Elisa van de Kaa

Administratief medewerkster

vandekaa@deslijpkruik.nl
0318-655626

Elisa doet sinds september 2021 met veel plezier de facturatie bij De Slijpkruik. Ze geniet van het werken in een team en de fijne samenwerking met haar collega’s. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar gezin en vrienden. Ook geniet ze van de natuur vlakbij huis en in de tuin, een goed boek of mooie film en bakt ze regelmatig iets lekkers.

Jan-Hendrick van den Top

Jan-Hendrick van den Top

Inspecteur / Projectvoorbereider

jh.top@deslijpkruik.nl
06-12165275

Als inspecteur beeldkwaliteit zorgt Jan-Hendrick ervoor dat de kwaliteit van de openbare ruimte geregistreerd en gerapporteerd wordt. Ook voor een ontwerptekening, dwarsprofiel of 3d-impressie draait hij zijn hand niet om. Is na werktijd vaak te vinden op het volleybalveld of op de mountainbike.

Martijn IJmker

Martijn IJmker

Adviseur ecologie

ijmker@deslijpkruik.nl
06-12165327

Als ecoloog geeft Martijn advies over de ecologische aspecten van ruimtelijke ontwikkeling en natuurbeheer om bijzondere soorten te helpen beschermen. Met zijn achtergrond als bioloog heeft hij een scherp oog voor alles wat groeit, vliegt of rondloopt. Als hobby houdt hij zich bezig met het opkweken van exotische bomen.

Kiki Stielstra

Kiki Stielstra

Projectvoorbereider

stielstra@deslijpkruik.nl
06-13656116

Als bestekschrijver zet Kiki elk RAW-bestek naar haar hand en weet ze moeiteloos de weg in GeoVisia. De best passende bestekspost, dat ene foutje in de inschrijfstaat of die noodzakelijke bepaling. In een handomdraai tovert ze het op haar scherm. In het weekend loopt Kiki graag hard.

 

lisa lowijs

lisa lowijs

Tekstschrijver

lowijs@deslijpkruik.nl
06-30397880

Van het schrijven van plannen tot nieuwsbrieven, Lisa gaat altijd creatief, resultaatgericht en out of the box te werk. Met een achtergrond in de journalistiek en communicatie is ze een frisse toevoeging aan ons team. In haar vrije tijd voetbalt en zwemt ze, ontdekt ze nieuwe (groene) bestemmingen en leest ze graag een goed boek.

Maarten Goedhart

Maarten Goedhart

Inspecteur / Projectvoorbereider

goedhart@deslijpkruik.nl
06-83387281

Deze teamplayer heeft altijd een lach op zijn gezicht. Hij ondersteunt zijn collega’s waar het nodig is. Of het nou om een inmeting, een beplantingsplan of een inspectie gaat, Maarten draait zijn hand er niet voor om. Staat in de winter graag op de latten.

Vincent Vonk

Vincent Vonk

Inspecteur

vonk@deslijpkruik.nl
06-82560364

Door zijn ervaring in het groen weet Vincent feilloos de weg in de groene buitenruimte. Of het nou het monitoren van de beeldkwaliteit is of een inspectie van de technische staat van bomen, alles wordt meegepakt. In zijn vrije tijd hangt hij graag in de touwen en loopt hij het liefst een survivalrun ergens in één van de mooie bossen die Nederland rijk is.

 

Mijndert Jan van Lavieren

Mijndert Jan van Lavieren

Senior adviseur

vanlavieren@deslijpkruik.nl
06-12165274

Of het nou om GIS, CAD of RAW gaat, Mijndert Jan is overal in thuis. Als manager projecten stuurt hij de werkvoorbereiders en inspecteurs aan en borgt de kwaliteit van inspecties, terreininmetingen en technische tekeningen. Beklimt ‘s zomers de ‘cols’ rond Arnhem en bindt in de winter de ijzers onder.

 

Mirella Neutel-de Kruijff

Mirella Neutel-de Kruijff

Projectvoorbereider

neutel@deslijpkruik.nl
06-57152963

Binnen De Slijpkruik ondersteunt Mirella projecten op het gebied van (burger)participatie en ontwerpen. Zo weet zij als geen ander ideeën en wensen van opdrachtgevers te vertalen tot een ontwerp in Autocad. In haar vrije tijd geniet ze van een goed boek, zet ze haar muzikale talenten in en maakt zij graag een wandeling in de natuur.

Stefan Morren

Stefan Morren

Projectvoorbereider

morren@deslijpkruik.nl
06-53686884

Stefan is per september 2022 bij De Slijpkruik gestart en houdt zich bezig met allerlei taken. Of het nu een inspectie van de groene omgeving is of het schrijven van bestekken, hij pakt graag op wat hij maar kan. In zijn vrije tijd kan hij het meest genieten van een avondje op het terras met vrienden en familie, of van een sportieve pot voetbal. Liefst niet beide tegelijk.

Wouter van veen

Wouter van veen

Projectvoorbereider

vanveen@deslijpkruik.nl
06-82095010

Van het uitvoeren van inspecties, het houden van toezicht tot aan het verstrekken van een beheeradvies: Wouter weet overal zijn weg te vinden. Zijn kennis van de groene stedelijke omgeving komt goed van pas bij het oplossen van complexe vraagstukken. Naast zijn werkzaamheden bij De Slijpkruik is Wouter vaak te vinden op de mountainbike op de Utrechtse Heuvelrug of achter de piano op het podium.

 

Sanne Telintel-van den Top

Sanne Telintel-van den Top

Projectvoorbereider

telintel@deslijpkruik.nl
06-39713546

Na het afronden van de studie Tuin- en Landschapsinrichting aan Van Hall Larenstein is Sanne ons team komen versterken bij De Slijpkruik. Ze houdt zich als projectvoorbereider bezig met allerlei taken zoals het schrijven van bestekken en het maken van tekeningen in Autocad. In haar vrije tijd houdt Sanne zich ook bezig met het groen, zo is ze bijvoorbeeld graag in haar moestuin te vinden en heeft ze een aantal schapen.

 

David Ploeg

David Ploeg

Inspecteur

ploeg@deslijpkruik.nl
06-82671973

David is een buitenmens en natuurliefhebber. Niet verrassend dus dat hij voor De Slijpkruik vooral op pad is voor technische inspecties en het schouwen in de openbare ruimte van diverse gemeenten. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar het bos om wild te kijken of te mountainbiken.

 

Het Laar 30d
6733 BZ
Wekerom

Tel: 0318 655 626
info@deslijpkruik.nl

Geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!