Het bewaken van de kwaliteit, het budget en het proces is essentieel voor het slagen van projecten, zo staan deze aspecten hoog bij ons in het vaandel en passen wij dit toe bij projecten die door ons worden aanbesteed.

Eind 2017 is het maaien van de bermen en watergangen door ons aanbesteed. Sindsdien verzorgen wij directievoering en toezicht voor Gemeente Lingewaard.

De directievoering en toezicht houden, houdt in dat wij voor de opdrachtgever verschillende taken op ons nemen, om zo de opdrachtgever te ontzorgen. Taken die wij verzorgen voor Gemeente Lingewaard zijn onder andere: de administratieve afhandeling, het voorzitten van bouwvergaderingen inclusief verslaglegging en tot slot de financiële afhandeling met de controle van de termijnstaten.

Dit is niet de eerste keer dat wij voor Gemeente Lingewaard de directievoering verzorgen. Ook hebben wij ondersteuning geboden bij de uitvoering van groenrenovaties in de wijk Zilverkamp in Lingewaard. Met onze algehele ondersteuning in dit project creëerden we voor zowel de aannemer als gemeente korte en duidelijke communicatielijnen.