Voor Vitens hebben wij in het najaar van 2020 een herinrichting van het pompstation in Ellecom met inrichtingsplan opgesteld.

Door het verplaatsen van een spoorweg overgang, is de bereikbaarheid van de productie locatie te Ellecom van Vitens N.V. niet meer goed toegankelijk voor grote vrachtwagens. Hierdoor was het noodzakelijk de infra van de locatie anders in te richten, zodat vrachtwagens op de juiste manier de laad-  en losplaatsen weer kunnen bereiken.

Hiervoor hebben wij een nieuw inrichtingsplan opgesteld in AutoCAD met een bijbehorende werkomschrijving. Op terrein wordt onder andere een nieuwe hoofdingang met een op afstand bedienbare toegangspoort gerealiseerd. Binnen het terrein zijn de laad- en  losplaatsen aangepast en verbreedt waarmee er meer ruimte is voor transportbewegingen op de locatie. Het bestaande hekwerk wordt verplaatst en hergebruikt binnen het terrein. Om de veiligheid op het terrein te vergroten worden er enkele extra lichtmasten geplaatst.

Van het inrichtingsplan is een werkomschrijving opgesteld waarmee de aannemer uit aan de slag kunnen voor de realisatie.