Ik ben Bart Visser en ik werk sinds juli 2017 bij De Slijpkruik Ecologie B.V.. Destijds ben ik begonnen als parttime inspecteur naast mijn studie Bos- en Natuurbeheer aan de Wageningen Universiteit. Sinds juli 2021 ben ik fulltime in dienst als ecoloog. Ik voer voornamelijk ecologische quickscans, vervolgonderzoeken en ecologische begeleiding uit. Hiervoor ben ik veel in de buitenlucht te vinden om onderzoek te doen naar broedvogels, marters en vleermuizen. Dit doen mijn collega’s en ik voor gemeenten, aannemers en particulieren.

Ook vind ik het erg interessant en uitdagend om met natuurontwikkeling bezig te zijn, zoals projecten met de focus op het versterken van biodiversiteit en het herstellen van natuurgebieden.

Het leukste aan mijn werk vind ik het buiten op pad zijn en bijdragen aan de verbetering van ecologie of de natuurwaarde van een gebied. Ik doe altijd mijn uiterste best om flora en fauna te beschermen, ook in de omgeving van ons kantoor in Wekerom. Ook in mijn vrije tijd ben ik vaak in de natuur te vinden met mijn hengel of mountainbike.

Bent u op zoek naar ecologische inzichten of wilt u meer informatie over mijn werk voor De Slijpkruik B.V.? Neem dan contact met mij op via visser@deslijpkruik.nl.