Adviesbureau De Slijpkruik, werkzaam in de groene buitenruimte, is op zoek naar jouw hulp!

Is bezig zijn met de groene buitenruimte datgene waar jij energie van krijgt? Dan ben je bij De Slijpkruik B.V. aan het juiste adres.

Wij werken namelijk vol passie en gedrevenheid aan projecten voor een mooie en duurzame groene buitenruimte! Hierbij richten we ons op de aanleg, het beheer en de monitoring van de groene buitenruimte.

Zoek jij een afwisselende baan waar je zowel buiten als binnen werkzaamheden verricht. En ben je bereid om bij te springen bij de andere afdelingen binnen De Slijpkruik, zoals ecologie & natuurbeheer? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Als inspecteur groen ben je verantwoordelijk voor allerlei inspecties en inventarisaties in de buitenruimte. Je bevindingen in het veld ga je verwerken in overzichtelijke rapportages of analyses voor collega’s of opdrachtgevers. Je werkt met de nieuwste inspectie software en nauwkeurige GPS-systemen.

De handen uit de mouwen steken op drukke momenten vind je geen probleem. Kortom: we zoeken een echte aanpakker die ernaar streeft om samen met collega’s vol passie en gedrevenheid onze klanten tevreden te stellen.

Ons team bestaat uit 20 enthousiaste specialisten. We zijn op zoek naar iemand die past binnen ons team en onze informele werksfeer.

Herken je je in de volgende punten, dan zijn wij misschien wel de perfecte match!
– Je hebt affiniteit met de groene buitenruimte;
– Je houdt van buiten zijn, maar je vindt het ook niet erg als er werkzaamheden binnen uitgevoerd moeten worden;
– Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
– Je bent flexibel, creatief, spontaan, sociaal, een teamspeler en representatief;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
– Je zoekt een afwisselende en uitdagende baan, waarbij een tevreden klant op nummer 1 staat.

Zie jij jezelf al werken in ons enthousiaste en gedreven team? Stuur dan een e-mail met je cv en een korte motivatie naar: goedhart@deslijpkruik.nl. Wil je eerst telefonisch contact? Dan is Maarten Goedhart bereikbaar op 06-83387281.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het is niet toegestaan om informatie uit deze vacature zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Slijpkruik B.V. over te dragen, openbaar te maken, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden voor commerciële doeleinden.